Kinderegg: sosialt, tur, trening

Månedlig abonnement til kr. 300,-
Kr. 200,- for medlemmer av Hund i Fokus.

Gratis for VIP medlemmer av Hund i Fokus.

Ca. 30 minutters trening før vi går tur sammen. Du velger selv hvor mange treninger/turer du ønsker å delta på - og avslutter selv abonnementet når du ønsker. Ingen bindingstid. 

1 tur per uke.

Vi har Fokus på passeringstrening, hverdagslydighet og ro. Vi legger også til rette for tilstrekkelig avstand slik at alle lykkes.

Kriterier for deltagelse er at man har gått enten Passeringskurs, Kommunikasjon og kontakt (Control Unleashed) kurs, er medlem i Medlemsportalen til Hund i Fokus, eller har tatt en konsultasjon hos Hund i Fokus og kjenner litt til Control Unleashed øvelsene. Eventuelt at man har gått Control Unleashed kurs et annet sted.


Utstyr som ikke aksepteres brukt er strupehalsbånd og annet utstyr som har som hensikt å påføre hunden ubehag. Bruker du den type utstyr vil du utestenges fra Kinderegg gruppen.

Flexiline anbefales ikke å bruke, da det gir dårlig kontakt med hunden å holde i en kloss, samt også gir mindre kontroll enn et vanlig leiebånd.

Noen trenger avstand, mens andre ønsker å gå sammen og å prate. Alle er velkomne, men om du kun ønsker å gå, prate og å være sosial, er det kanskje ikke gruppen for deg.