Alene hjemme problematikk: for øyeblikket har jeg ikke kapasitet til å ta flere kunder, men Nye kunder tas inn  fra 1.1.24 
Ta gjerne kontakt for å avtale en telefonsamtale før det, samt dato for oppstart i januar.
Om du er ok med engelsk så kan jeg henvise deg til en kollega før det. For andre språk kan det også være muligheter hos kolleger. 


trist

Er det vanskelig å gå ifra hunden hjemme?
Blir hunden redd? Ødelegger den, gjør i fra seg inne eller vokaliserer?

Jeg kan hjelpe deg! Jeg ser hunden fra mitt kontor, uten å påvirke atferden. 

  • I løpet av en måned har vi 20 dager med 20 - 30 minutters trening og daglig oppfølging.
  • En gang i uken har vi en reevaluering som viser hvor langt dere har kommet i løpet av den foregående uken.
  • Dere får tilgang til en Facebook Gruppe sammen med andre som har lignende problemstillinger og som følger det samme opplegget.
  • Etter en måned avgjør du om dere skal fortsette med en ny måned, om dere har kommet langt nok eller om dere er klare for å gjøre jobben alene. Dere kan i så fall når som helst ta kontakt for å få hjelp fra meg igjen.

Det første vi gjør er å avtale en halvtimes telefonsamtale hvor vi prater om situasjonen, og hva som må gjøres for å bedre den.

alene (2)

Dersom vi blir enig om å jobbe sammen, så avtaler vi en online konsultasjon over zoom eller lignende. Den tar ca 60 minutter. I løpet av konsultasjonen går du/dere ut - gjør akkurat som dere bruker å gjøre det. Jeg ser på hunden hele tiden via Zoom, og gir beskjed på tekstmelding når du/dere skal komme inn igjen.

Ut ifra det som kommer frem da så lager jeg treningsplan til dagen vi / dere starter opp med treningen. Dere fører notater fra treningen i et Google dokument som jeg ser på samme dag, og lager nytt opplegg for trening neste dag. Trening 4 dager i uken (nytt opplegg fra meg til HVER DAG), 2 dager med pause og en ny evaluering online hver uke.

Normalt så går man inn på en pakke som varer 4 uker og inneholder 4 dager med trening, 2 dager fri og en dag evaluering HVER uke. Etter 4 uker så vurderer vi om dere trenger en ny 4 ukers pakke, eller om dere er i mål eller klarer dere uten min hjelp.

Du / dere forlater ikke hunden i lengre tidsrom enn hva hen tolerer i løpet av den perioden vi jobber sammen. Det er for at treningen skal bli mest mulig effektiv og vi forhåpentligvis får minst mulig tilbakefall. Jeg hjelper gjerne til med å finne løsninger til hvordan få det til. 😊

Jeg er Sertifisert Separasjonsangst Trener fra Malena DeMartini.

Prisen for dette er kr. 5000,- for en pakke på 4 uker inkludert alt over, og kr. 4500,- for eventuelle nye 4 uker.

Ta kontakt!