Alene hjemme problematikk: for øyeblikket har jeg ikke kapasitet til å ta flere kunder.
Har du mulighet til å vente, fyll gjerne ut dette skjema.
Om du er ok med engelsk så kan jeg henvise deg til en kollega fra et stort internasjonalt nettverk av trenere. For andre språk kan det også være muligheter hos kolleger. Send da mail til nina@hundifokus.no


trist

Er det vanskelig å gå ifra hunden hjemme?
Blir hunden redd? Ødelegger den, gjør i fra seg inne eller vokaliserer?

Jeg kan hjelpe deg! Jeg ser hunden fra mitt kontor, uten å påvirke atferden. 

  • I løpet av en måned har vi 20 dager med 20 - 30 minutters trening og daglig oppfølging.
  • En gang i uken har vi en reevaluering som viser hvor langt dere har kommet i løpet av den foregående uken.
  • Dere får tilgang til en Facebook Gruppe sammen med andre som har lignende problemstillinger og som følger det samme opplegget.
  • Etter en måned avgjør du om dere skal fortsette med en ny måned, om dere har kommet langt nok eller om dere er klare for å gjøre jobben alene. Dere kan i så fall når som helst ta kontakt for å få hjelp fra meg igjen.

Det første vi gjør er å avtale en halvtimes telefonsamtale hvor vi prater om situasjonen, og hva som må gjøres for å bedre den.

alene (2)

Dersom vi blir enig om å jobbe sammen, så avtaler vi en online konsultasjon over zoom eller lignende. Den tar ca 60 minutter. I løpet av konsultasjonen går du/dere ut - gjør akkurat som dere bruker å gjøre det. Jeg ser på hunden hele tiden via Zoom, og gir beskjed på tekstmelding når du/dere skal komme inn igjen.

Ut ifra det som kommer frem da så lager jeg treningsplan til dagen vi / dere starter opp med treningen. Dere fører notater fra treningen i et Google dokument som jeg ser på samme dag, og lager nytt opplegg for trening neste dag. Trening 4 dager i uken (nytt opplegg fra meg til HVER DAG), 2 dager med pause og en ny evaluering online hver uke.

Normalt så går man inn på en pakke som varer 4 uker og inneholder 4 dager med trening, 2 dager fri og en dag evaluering HVER uke. Etter 4 uker så vurderer vi om dere trenger en ny 4 ukers pakke, eller om dere er i mål eller klarer dere uten min hjelp.

Du / dere forlater ikke hunden i lengre tidsrom enn hva hen tolerer i løpet av den perioden vi jobber sammen. Det er for at treningen skal bli mest mulig effektiv og vi forhåpentligvis får minst mulig tilbakefall. Jeg hjelper gjerne til med å finne løsninger til hvordan få det til. 😊

Jeg er Sertifisert Separasjonsangst Trener fra Malena DeMartini.

Prisen for dette er kr. 5000,- for en pakke på 4 uker inkludert alt over, og kr. 4500,- for eventuelle nye 4 uker.

Ta kontakt!