Spørsmål og svar om medlemsportalen

Som medlem får du tilgang på ulike nettkurs, som Hverdagslydighet, Control Unleashed, Kantarellsøk og Triksekurs med mer. I tillegg er det mye annet hunderelatert materiale, som webinarer med norske og internasjonale forelesere, artikler med mer. Du vil også få prosentavslag på alle andre tilbud hos Hund i Fokus (10 % som vanlig medlem og 15% som VIP-medlem) samt gode rabatter hos våre samarbeidspartnere.

Er portalen for ferske hundeeiere – eller for deg med mer erfaring?
Du får grunnleggende kunnskap om hundehold og hverdagstrening, men også mer spesifikke øvelser for forebygging av/hjelp med atferdsproblemer.

I tillegg får du online triksekurs og soppsøk-kurs.

Får jeg tilbakemelding på egen trening?
Ja, du kan blant annet legge ut filmer av egentrening som du får tilbakemelding på. Velger du VIP-medlemskap kan du også få hjelp via ZOOM, Messenger og/eller tlf.

Jeg vet ikke om jeg har tid akkurat nå – kan jeg melde meg inn senere?
Det kan du alltids gjøre. Uansett når du melder deg inn så ligger alt materialet der, og mer kommer til. Du kan se på det akkurat når det passer deg. 

Lønner det seg økonomisk å være medlem?
I tillegg til rabattene hos Hund i Fokus så har medlemsportalen samarbeid med leverandører av hunderelaterte varer og tjenester. Dvs. at du som medlem i HiF Medlemsportal vil få gode rabatter når du benytter deg av deres online tilbud.

Per i dag har jeg fått gode avtaler med QualiPet.no , hund-1.no , tugsforlife.no, Raptus, Viljas Hobbyrom, Biobag, Ecopets, Dogwise.com og Performance Dog. Jeg håper på å få med flere etter hvert. 

Som medlem av portalen får du også bruke det store Hundejordet ved Hund i Fokus hundeskole i Fiskum, Buskerud, gratis.

Når du har gått gjennom Control Unleashed kurset som ligger i portalen kan du også bli med på Passeringstreninger vi har ca. 2 ganger i måneden.

Medlemskapet vil fortsette til du selv sier det opp.

Hvorfor skal jeg bli med her? Finner jeg ikke det meste på internett?
Selvsagt finner du mye, Google er din venn. Fordelen med å være medlem er at jeg gjør jobben med å sortere ut faglig oppdatert informasjon for deg. I tillegg får du nytte av min utdannelse og mine over 20 år med erfaring som instruktør og atferdskonsulent for hund. Online kursene som er inkludert finner du nok ikke til samme lave pris noe annet sted.
Hensikten er at du skal få best mulig verktøy i positiv hundetrening samt få tilgang til ulike aktiviseringsformer for deg og din hund.

Hva koster det?
V
anlig medlem koster nå: Maks kr. 155,- per måned eller minst kr. 1550,- per år så lenge du er medlem.

Det er også mulig med VIP-medlemskap. Det vil i tillegg til alt ovenforstående gi tilgang på personlig rådgivning på Messenger, eller 15 minutter avtalt tid til tlf./ZOOM prat per måned.
VIP-medleskap koster nå kr. 275,- per måned eller kr. 2750,- per år.

Ingen bindingstid. I tillegg til portalen kan du være med i en lukket Facebookgruppe der du kan spørre og grave, få tips til egentrening og ha gode diskusjoner med de andre medlemmene.

Untitled design(81)