Ønsker du å leie meg inn som instruktør eller foredragholder?


Jeg reiser rundt og holder helgekurs store deler av året. Vil du ha et tilbud eller gjøre en avtale? Send en epost til nina@hundifokus.no

Litten

Aktuelle kurs er:

Personspor

En innføring i sporarbeid med hund.
Hundene får jobbet og kost seg med bruk av sine medfødte egenskaper - som vi setter i system slik at hunden følger det sporet vi ønsker.

Hundene lærer å følge spor lagt ut av et menneske - hvem det er varierer. De lærer å gå spor med vinkler og vi tester ut spor med gjenstander. Belønning kan være sporlegger med godbiter eller leke, eller det kan være en gjenstand som eier belønner med.

sporbasset

Control Unleashed

I August 2018 ble jeg sertifisert som en av de 8 første "Certified Control Unleashed" instruktører av Leslie McDevitt.

Leslie McDevitts Control Unleashed®-program er utviklet for å hjelpe hunder med «problemer» til å lære å slappe av, fokusere og jobbe pålitelig i enten for stimulerende eller for stressende situasjoner.

ccui

Freestyle

Jeg har vært dommer i freestyle og heelwork to music siden 2010, og har også selv konkurrert og instruert i sporten i mange år.

Freestylekurset går gjennom triksene til trikseprøve klasse en, samt tar for seg hvordan man setter sammen triks til et freestyleprogram.

 

freestyle

Kantarellsøk 

Kurset som gjør familiehunden til en arbeidskamerat på soppturen. En artig aktivitet for hund og eier. Målet med kurset er at hunden finner kantareller og markerer ved å sitte ved kantarellene. Andre markeringsformer kan trenes inn om ønskelig.

kantareller-800w-601h

Passeringskurs

Vi har hatt kurs i passeringstrening siden 2002.
Hunder viser variert atferd når man ute på tur må passere andre hunder, og i enkelte tilfeller er det en atferd som er vanskelig å håndtere for eier, og også for hunden selv. 

Heldigvis er dette noe vi i de fleste tilfeller kan gjøre noe med. Vi jobber med å endre hundens forventninger og motivasjon når de oppdager; og passerer andre hunder. Muligheten for at eier (og hund) lærer metoder som gjør at de klarer å håndtere hundemøtene er stor.

photo-1618323659134-bd5ff149e872

Ønsker du å leie meg inn for å holde foredrag?

Aktuelle tema kan være:

  • Control Unleashed
  • Alene hjemme problematikk
  • Ressursforsvar
  • Barn og Hund

Ta kontakt på epost nina@hundifokus.no for å gjøre en avtale.  

photo-1589652717406-1c69efaf1ff8