Da hundenorge, grunnet sykdom blant hunder, ble stengt ned høsten 2019 startet jeg opp med onlinekurs. Da Corona bare noen få måneder stenere stengte ned all aktivitet våren 2020, meldte behovet seg for et bredere online tilbud.

Velkommen til Hund i Fokus' medlemssider.

Det skal lønne seg både faglig og økonomisk å være medlem hos oss.
Hund i Fokus Medlemsportan er en portal med flere ulike kurs, samt muligheter for en til en oppfølging. Portalen er et bra tillegg til live kurs og konsultasjoner. Har du ikke mulighet til å gå på kurs så er onlinekursene en bra erstatning. Og for noen fungerer det også bedre. Bor du langt unna instruktøren, får du allikevel hjelp.

Du kan jobbe med kursene den tiden på døgnet som passer deg, og i ditt eget tempo. Du kan stille spørsmål og legge ut videoklipp av egentrening til alle døgnets tider. 
Du får ikke alltid svar med en gang, men som oftest innen et døgn.

Som medlem får du tilgang på alt av Hund i Fokus' onlinekurs, artikler, online foredrag med mer. Du får også rabatter på kurs, konsultasjoner, seminarer osv. hos Hund i Fokus - samt rabatter fra gode samarbeidspartnere. Per i dag har vi 8 ulike samarbeidspartnere, og flere er på vei.

Og ikke minst, du blir del av et positivt online hundemiljø 🙂.

Eksempler på kurs:
Hverdagslydighet, Control Unleashed, Triksetrening, Kantarellsøk med mer.
......
Sitater fra fornøyde medlemmer:

Britt: «Her finner jeg absolutt alt jeg trenger for en enklere hverdag for og med min hund. :D Og det til tross for at jeg aktivt har fulgt moderne hundetrenere over hele verden i mange år.»

Annette: «Alt jeg har set og læst er tip top! Der er stor rigdom at hente her, hvis man vil hjælpe sin hund at begå sig i verden❤️ Ejere af almindelige glade hunde eller hunde med store udfordringer - alle kan få den hjælp og vejledning de har brug for her. Jeg er også så glad for at portalen er så bred. Over tid kommer jeg nok til at begrænse alt muligt andet læsning på nettet, fordi jeg kan finde (næsten) alt her😍🙏🐾"

I tillegg til rabattene hos Hund i Fokus så har medlemsportalen samarbeid med leverandører av hunderelaterte varer og tjenester. Dvs. at du som medlem i HiF Medlemsportal vil få gode rabatter når du benytter deg av deres online tilbud.

Hva koster det?

Vanlig medlem: Maks kr. 155,- per måned eller minimum kr. 1550,- per år  så lenge du er medlem.

Det er også mulig med VIP-medlemskap. Det vil i tillegg til alt ovenforstående gi tilgang på personlig rådgivning på Messenger og 15 minutter avtalt tid til tlf./ZOOM prat per måned.
VIP-medlemskap koster kr. 275,- per måned eller kr. 2750,- per år.

Ingen bindingstid. 

I tillegg til portalen kan du være med i en lukket Facebookgruppe der du kan spørre og grave, få tips til egentrening og ha gode diskusjoner med de andre medlemmene.

Flere spørsmål?

InnmeldingVelkommen 🙂.